Hoveniersbedrijf E. Warnders
Lheeweg 9
7991 AM Dwingelo
0521-591938
06-53650498
evertwarnders@hotmail.com
KvK 04025599
BTW NL075670215B01

Over ons

Hoveniersbedrijf E. Warnders is al jarenlang actief als professioneel hoveniersbedrijf in Dwingeloo

Maar ook voor gedegen tuinierswerkzaamheden in het hele land zijn wij natuurlijk uw partner. Wij houden ons als toonaangevend tuinier uit Dwingeloo bezig met het uitvoeren van tuinonderhoud, tuinontwerp en tuinaanleg. Als solide en ervaren hovenier realiseren wij alles wat hierbij komt kijken. Dit kan het plaatsen van schuttingen zijn, de aanleg van (sier)bestrating en het compleet ontwerpen en aanleggen van uw tuin. Van beginontwerp tot afronding.

Evert Warnders

Kortom: alles wat u in en om de tuin tegen kunt komen voorzien wij van een professioneel kader, waar ervaring en kennis op organische wijze samenkomen. Wij werken met een enthousiast team van absolute vakmensen die creativiteit en efficiëntie combineren om tot het beste resultaat te komen en al uw tuinwensen zodoende te verwezenlijken. Vanaf het ontwerp tot aan de realisatie hebt u één aanspreekpunt zodat alles in goede banen wordt geleid. Dit verschaft u een heldere overlegpartner, die precies weet wat er dient te gebeuren.

Voor meer informatie over de ervaren en creatieve tuinier uit Dwingeloo kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel ons of gebruik het formulier hiernaast. Dit geldt uiteraard ook voor het opvragen van een vrijblijvende offerte.